Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Köttfärspaj med fetaost

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

God och matig paj, ypperlig på buffébordet...

Ingredienser

Instruktioner

  1. Arbeta snabbt ihop pajdegen i matberedare eller för hand och låt den vila i kylen ca 30 minuter.
  2. Fräs färs, lök och vitlök i en stor stekpanna. Rör ner riset och strö över mjöl och smulad buljontärning. Häll på vatten, koka en stund och smaka av med kryddor.
  3. Klä en pajform, 22-23 cm i diameter, med en 3/4 av degen. Lägg i fyllningen. Lägg resten av degen i en snodd runt kanten och pensla med ägg.
  4. Grädda i mitten av ugnen i 225 grader ca 20 minuter. Lägg på tomatskivorna, strö över fetaosten och grädda ytterligare 10 minuter.
  5. Servera med sallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.