- Serverar: 4 portioner
- Tid: 45 minuter
Skriv ut
En enkel och god köttfärspaj.
Instruktioner
- Pajdeg:
Hacka samman smör och mjöl tills smöret är finfördelat. Tillsätt vattnet och knåda ihop till en slät deg. Lägg degen svalt en stund innan du kavlar ut den. Degen räcker väl till en normalstor paj på cirka 26 cm i diameter.
Förgrädda pajskalet i cirka 10 minuter i 200 grader.
- Köttfärs:
Hacka löken och stek den tillsammans med vitlöken i en varm stekpanna. Lägg i köttfärsen och bryn. Hacka champinjonerna och lägg i stekpannan. I med allroundkryddan och sojan. Rör om väl.
- Lägg köttfärsen i pajskalet. Häll över osten och in i ugnen ca 10-15 minuter, tills osten fått fin färg.
- Servera med en härlig sallad.
Publicerat den
31 oktober 2010
Liknande recept
Skriv kommentar