Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

  • Serverar: 5-6 portioner
  • Tid: 1 timme 30 minuter
Skriv ut

Väldigt god och smakrik paj som blev till av ingredienser som fanns hemma.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Gör pajdegen och ställ den kallt i ca 20 minuter.
  2. Tryck ut degen i pajformen, nagga med en gaffel och grädda i 200 grader ca 10 minuter
  3. Gör köttfärsfyllningen som för en köttfärssås.
  4. Blanda ihop ägg och mjölk och salt och peppar.
  5. Fyll pajskalet med köttfärsen och häll över äggstanningen och strö över den rivna osten.
  6. Grädda i mitten av ugnen i 200 grader ca 30 minuter eller tills äggstanningen har stelnat och osten fått fin färg.
  7. Servera med sallad.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • Buspippi 12 februari 2012

    Jag gjorde inte exakt efter receptet utan tog vad vi hade hemma men det blev verkligen gott tyckte jag. Tyvärr tyckte inte min kräsna familj att det var gott. Men jag kommer helt klart laga det igen.

  • Buspippi 12 februari 2012

    Jag gjorde inte exakt efter receptet utan tog vad vi hade hemma men det blev verkligen gott tyckte jag. Tyvärr tyckte inte min kräsna familj att det var gott. Men jag kommer helt klart laga det igen.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.