Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Köttfärspizza

 
  • Tid: 1 timme 20 minuter
Skriv ut

Prova gärna denna pizza

Ingredienser

Instruktioner

Smula ner jästen i en skål. Tillsätt vatten, 37grader, och rör tills jästen lösts upp. Rör i salt, olja och det mesta av mjölet och arbeta till en smidig deg. Låt jäsa övertäckt i 40 minuter. Fräs färsen smulig i matfett. Tillsätt tomatsås och koka ihop i 10 minuter. Låt svalna. Ta upp degen, kavla ut och lägg i en bakpapperklädd långpanna eller gör portionspizzor. Bred köttfärssåsen på degen och lägg på skivade tomater, delade oliver och skivad lök. Sttrö över osten och grädda i 225 grader, 20 minuter

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.