Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Köttfärsrätt Hawaii

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

Ännu en god middagsgratäng

Ingredienser

Instruktioner

Finhacka löken och bryn den och färsen i oljan. Rör hela tiden. Krydda och tillsätt mjölet och rör om väl. Späd med ananasspadet och rör ner senap. Låt det hela sjuda upp. Bred ut färsen i en smord ugnsform och häll på grädden. Garnera med ananas och riven ost. Gratinera i 175 grader i 10-15 minuter. Servera med ris och sallad.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Molgan 13 maj 2009

    Tack för ditt recept. Enkelt och gott. (Lite för mycket soja för min smak.) Kommer göra denna maträtt flera gånger. Mvh Molgan

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.