Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Köttfärsrulader med pepparrotssmör

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Ännu en gammal goding från 1965! Ljuva 60-tal ...

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda färsen med potatis och ägg. Bred ut färsen på en mjölad eller fuktad skärbräda i fyrkanter på 5x10 cm.
  2. Rör ihop matfett och pepparrot till fyllningen och lägg en klick av den på varje fyrkant. Rulla ihop färsen och nyp ihop ändarna så att fyllningen inte rinner ut under stekningen. Späd mot slutet av stektiden med grädde och soja, som sedan hälls över ruladerna när de ska serveras.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • pihal 18 maj 2011

    Tack för ett gott recept. Kommer absolut att göra detta igen. 5 stjärnor Mvh pia

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.