Köttfärssås creme fraiche recept

Laddar...
Din sökning gav 100 träffar

Köttfärssås ā la Cattis

Köttfärssås kan man ju göra på 100 olika vis minst. Detta är en variant som jag brukar göra och som går att variera i det oändliga beroende på vad som finns hemma.


Köttfärssås ā la Nettan

Denna köttfärssås med smak, innehåller lök, vitlök, blandfärs, champinjoner, cocktailtomater mm Jag gör aldrig köttfärssås på samma sätt. Det beror på inspiration och vad jag har hemma.


Monicas köttfärssås deluxe

En vanlig köttfärssås som har piffats till med rökt skinka och salami. Här har jag inte heller nöjt mig med enbart crčme fraiche, utan jag tillsatte även lite turkisk yoghurt. Sött möter syrligt! ..


Annica's Fantastiskt goa köttfär..

Ytterliggare ett av X'ets goda recept! Grannarna nästan slogs om resterna och receptet, och mina två tonårspojkar är mer eller mindre uppväxta på den här. Liksom jag så höftade hon också ofta med ingr..








Josefins Köttfärssås

En god kryddrik glutenfri köttfärssås med cremé fraiche och ketchup. Serveras med potatis, ris eller pasta beroende på vad du tycker om eller känner för just i dag.




Köttfärssås - min goda variant me..

En stor laddning köttfärssås med grönsaker och linser i. Precis lika god som de med bara kött. Vill man vara extra nyttig struntar man i créme fraichen på slutet. Perfekt mat att stoppa ner i matlådor..



Tacolåda

Bra för den går bra att förbereda när man ska på knytis. Den här lådan brukar vara favorit på mexicanska temat.





Höstlasagne

Älskar verkligen denna lasagne. Jag är inte annars så förstjust i just lasagne. Jag har bjudit på den flera gånger och alla blir överarskade. Den är helt enkelt beroendeframkallande.. På bilden server..