Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Köttfärssoppa med ostplättar LCHF

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 45 minuter
Skriv ut

Smakrik soppa och goda ostplättar.

Ingredienser

Instruktioner

Köttfärssoppa: Smält smöret och låt den hackade löken steka mjuk. Blanda i färs, kryddor och worcestersås och stek tills färsen är genomstekt. Häll på tomater och vatten. Koka ungefär en halvtimme innan du smakar av. Toppa med en klick crème fraiche vid serveringen om du vill. Ostplättar (hoppa över detta tillbehör om du vill vara strikt mejerifri): Riv en smakrik ost och blanda ihop med ägg, majonnäs och så mycket oregano du gillar. Dutta matskedsstora klickar av smeten på en bakplåtspappersklädd ugnsplåt, eller använd muffinsformar av silikon. Grädda hastigt i ugnen på ca 200 grader i ca 5 minuter. Vakta noga, så de inte bränns.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.