Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Köttfärsspett med orgeano och vitlökssås

(3 kommentarer)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Än är det inte försent att grilla. Vi grillar i stort sett året om! 4 portioner, 6.5 pts á person

Ingredienser

Instruktioner

  1. Serveras med helstekta små potatisar - räkna extra för det! och en god tomatsallad!
  2. Finhacka löken. Blanda köttfärs med lök, persilja, ägg, chilisås och kryddor. Dela färsen i åtta delar. Forma varje del till en avlång köttbulle direkt på grillspetten. Blanda soja och olja och pensla på spetten. Grilla på grill eller i ugnen ca 10 min på varje sida.

Liknande recept

Kommentarer (3)

  • Eken46 24 juli 2010

    Blandade älgfärs med blandfärs (för att spetten inte skulle bli så torra) och kryddade med färska örtkryddor (oregano o basilika) och olivolja och vi tyckte att det var ett höjdar-recept vi fått som grundrecept! MVG! Lasse

  • Eken46 24 juli 2010

    Blandade älgfärs med blandfärs (för att spetten inte skulle bli så torra) och kryddade med färska örtkryddor (oregano o basilika) och olivolja och vi tyckte att det var ett höjdar-recept vi fått som grundrecept! MVG! Lasse

  • dorananny 1 augusti 2010

    Gott, saftigt, jag lindade in rulladerna i stora myntablad från min trädgård. Här hos oss, i Italien, lindar vi ofta in i citronträdsblad, men eftersom myntan håller på att överta kontrollen på trädgården så fick de en chans.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.