Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

köttfärsspett med oregano och vitlökssås

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

6,5 points per portion

Ingredienser

Instruktioner

  1. Finhacka löken. Blanda köttfärs med lök, persilja, ägg, chilisås och kryddor. Dela färsen i åtta delar. Forma varje del till en avlång köttbulle direkt på grillspetten.
  2. Blanda soja och olja och pensla på spetten. Grilla på grill eller i ugnen ca 10 min på varje sida.
  3. Serveras med helstekta små potatisar - räkna extra för det! och en god tomatsallad!

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • dolores 20 augusti 2011

    Lättlagat och gott, gjorde en tomatsås till blev perfekt. Maken grillade......varför är det alltid så ? Men det klart då slipper man ett moment.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.