Än är det inte försent att grilla. Vi grillar i stort sett året om! 4 portioner, 6.5 pts á person
Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.
Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av
Matklubben som du hittar här.
Blandade älgfärs med blandfärs (för att spetten inte skulle bli så torra) och kryddade med färska örtkryddor (oregano o basilika) och olivolja och vi tyckte att det var ett höjdar-recept vi fått som grundrecept! MVG! Lasse
Blandade älgfärs med blandfärs (för att spetten inte skulle bli så torra) och kryddade med färska örtkryddor (oregano o basilika) och olivolja och vi tyckte att det var ett höjdar-recept vi fått som grundrecept! MVG! Lasse
Gott, saftigt, jag lindade in rulladerna i stora myntablad från min trädgård. Här hos oss, i Italien, lindar vi ofta in i citronträdsblad, men eftersom myntan håller på att överta kontrollen på trädgården så fick de en chans.