Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Köttfärsspett för grillen

(1 kommentar)  
  • Serverar: 3 portioner
Skriv ut

Gott!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blötlägg spettpinnarna (så de inte fattar eld på grillen)
  2. Alt. 1 Låt kokosen svälla med vattnet. Blanda i kryddor, soja, olja och färs. Rör ner ägget. Låt stå en stund.
  3. Alt. 2 Låt polentan svälla med saften från en citron Blanda honung, kryddor, persilja och färs. Rör ner ägget. Låt stå en stund.
  4. Forma spetten och trä på pinnar. Penslas med olja vid grillning så de inte fastnar på gallret. Vänd/snurra ofta för bästa resultat. Serveras med grillade majskolvar, zuchini, tomat och svamp.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • olle21 18 augusti 2009

    Gott

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.