Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Köttfärsspett med bakad potatis och tomatröra

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

"Allt i ett" på ett annorlunda - men väldigt gott sätt.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Ugn 200 grader.
  2. Bakad potatis: Dela bakpotatisarna på längden och sätt in dem i ugnen på 200 graders ugnsvärme och baka den tills dem är mjuka, ca 30-40 minuter.
  3. Tomatröra: Hetta upp olja i en stekpanna och fräs finhackade tomater och lök snabbt. Tillsätt chilisås och socker och smaka av med salt och peppar.
  4. Köttfärsspett: Blanda färs, ½ dl finhackad lök, salt, peppar och persilja. Forma 4 avlånga, ca 3 cm breda, biffar och trä upp dem på grillspetten. Grilla spetten 5-10 minuter i ugnen eller på grillen. Lägg spetten på potatishalvorna och servera med tomatröra, sallad och vitlökssmör till potatisen.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.