Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Köttgryta med svamp

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 35 minuter
Skriv ut

Köttgryta med svamp och rösti

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär köttet i 2 cm tjocka bitar. Klipp baconen i bitar och skär purjolöken fint. Skiva svampen. Bryn först bacon därefter kött, purjolök och cghmpinjoner. Lägg över i en gryta. Häll på tomatkross, kryddor, buljongtärning och vatten. Låt grytan puttra ca 20 minuter tills köttet är mört. Smaka av med ½ tsk sambal oelek, peppar och salt. Red ev. av såsen med lite maizena för simmigare sås. Servera med ris, pasta eller enbart sallad. Jag serverade rösti till denna gång samt brysselkål.
  2. Red ev. av såsen med lite maizena

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.