Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Köttpaté

 
  • Serverar: 6 portioner
Skriv ut

Huvudrätt

Ingredienser

Instruktioner

  1. Låt ströbrödet stå och svälla i mjölk ca. 10 min. Tina kycklinglevern. Skär bitarna i halvor och fräs dem i smör. Låt svalna. Blanda färsen med ägg, salt, peppar, pressad vitlök och den avsvalnade kycklinglevern.
  2. Sätt ugnen på 225 gr.
  3. Häll färsen i en smord form (ca 2 liter). Täck med folie. Grädda i vattenbad 1-1,20 tim. Låt patén stå en stund i formen och vila före den stjälps upp. Cumberlandsås smakar bra till, tillsammans med bröd och grönsallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.