Mexikanska recept

Laddar...
Din sökning gav 1050 träffar
Quorn eller kyckling quesadillas

SUPERenkelt quesadilla recept, som grund till dina smakexperiment eller precis som den är! Med det här receptet är det enkelt och lätt att bjuda på nåt litet annorlunda, fast lekande lätt. Passar ock..

Honungspicklad rödlök

Passar till pulled pork, skinkmacka, tacos, i hamburger och även till wokade nuddlar. Färgen på lagen blir lite konstig men smakar jätte gott! Obs! Det är inte honung i lagen på bilden!
Lyxig mexipizza
Lyxig mexipizza

En lyxigare pizza med hemmagjord tomatsås, 2 goda toppingar och en ljuvlig guacamole med limesnärt som passar perfekt till.Pulled pork

Alternativ att ha till tacos, hamburgare, fyllning till paj eller varför inte bara som extra gott pålägg på en lyxig smörgås. Pulled Pork som jag först kokat i Coca Cola, vitlök, lök och peppar. Sen..
Chili con carne med baconsmak

Chili Con Carne med bacon och mycket hetta som fått koka i minst en timme. Koka gärna den längre om ni vill ha ut mer smak, ju längre desto godare. Gillar ni inte bacon är det bara att hoppa över den...


Mexburgare med paprikacrème

Det här är inte vilken hamburgare som helst. Kalvfärs (eller blandfärs) rostad lök och jalapeño ger en härlig smak av texmex. En crème på färskost och grillad paprika blir pricken över i. Fyll ett var..


Tacokrydda
Tacokrydda

Superlätt och billigt att göra själv ! Gör du stor mängd kan den förvaras i en burk till nästa gång.