Koreanska recept

Laddar...
Din sökning gav 57 träffar
Råbiff korean style
Råbiff korean style

Läcker rätt med koreanska smaker. När man serverar råbiff är det viktigt att tänka på att välja kött av god kvalitet. Rätten är tänkt som en varmrätt men det går utmärkt att minska på mängden och ser..




Bibimbap- fläskkarrégryta
Bibimbap- fläskkarrégryta

Till en äkta koreansk bibimbap serveras kimchi, som är fermenterad salladskål kryddad med chili, vitlök och ingefära. Här är en förenklad variant med isbergssallad kryddad med sambal badjak.








Koreansk biffsaute
Koreansk biffsaute

En given favorit hemma på middagsbordet hemma hos oss. Tänk på att köttet skall marineras i 2-4 timmar.


Kycklingcevapcici
Kycklingcevapcici

Kycklingfärs är en produkt, som många inte upptäckt. Det är både magert och klimatsmart. Dessutom har det en behaglig konsistens och det är lätt att få ett bra resultat.



Vietnamesisk nudelsallad
Vietnamesisk nudelsallad

Får du inte tag i pak choi passar även vitkål i denna rätt. För färgens skull kan man ta i lite spenat också. Den här rätten är också god kall dagen efter om det skulle bli mat över.




Chilimarinerad Entrecote med Sata..

Entrecote kan varieras i det oändliga... Den här varianten är marinerad i en chili-bönpasta och serveras med ett kryddsmör på satay-vis. Lite Asiatiskt känsla - gott! Den här rätten innehåller (ca)..


Helgrillad Rådjursstek LCHF

I vissa län får man jaga råbock nu på våren. De av er andra som jagar har kanske ett rådjurslår liggande som ni inte vet vad ni ska göra med. Prova då det här sättet att helgrilla. Det tar lite tid, m..



koreansk kötträtt
koreansk kötträtt

Detta är en god och lättlagad gryta som jag lärt mig av mammas väninna. Alla ingredienser blandas och står i kylen över natten. Sedan är det bara att steka tills köttet är klart.


Fisk med curry

God fisk med curry. Du kan byta ut fisken mot andra ingredienser som t ex kyckling, fungerar lika bra.


Grillade vildsvinsribs
Grillade vildsvinsribs

Detta är familjens och alla besökares absoluta favoriträtt. Revbenen är den godaste delen på vildsvinet. Idealet är från en gris i storleken 30-40 kg (perfekt matgris).