Svenska recept

Laddar...
Din sökning gav 60727 träffar

O`boybröd i bakmaskin

Ett kul bröd som jag hittade på till ett barnkalas där jag även skulle servera ostsmörgåsar. Brödet blev mycket uppskattat av alla kalasdeltagarna. Gör det även nu till barnens stora högtid på året,..


Rocky road med lakrits
Rocky road med lakrits

Rocky Road är ett ljuvligt gott godis. Det har allt! Choklad, nötter, kola, marshmallows och nu även med lakrits för total smakupplevelse!


Pepparkaks- cakepops
Pepparkaks- cakepops

Cakepops är en ljuvligt god bakelse på pinne som kan göras i olika varianter. Här är en cakepop med smak av pepparkaka.


Marsipansnittar
Marsipansnittar

Små godislimpor med marsipan och nougat. Lägg rullarna i kylen så är det lättare att skära snygga snittar vid serveringen.


Kroketter med skinka och senapmajonnäs
Kroketter med skinka och senapmaj..

Frasiga och läckra bollar med god senapmajonnäs är aldrig fel som tilltugg eller på buffén. Vegetariskt? Byt skinkan mot olika kålsorter som du strimlar och steker.

Pilaffris - grundrecept.
Pilaffris - grundrecept.

Det här är grundreceptet till ett riktigt gott pilaffris. Pilaffris kan smaksättas i oändlighet - bara fantasin sätter gränser. Recept från Gastronomisk Handbok av Karl Blunck (Alla kockars bibel).

Supergod majonäs gjord på två minuter
Supergod majonäs gjord på två min..

Mycket godare, billigare, snabbare än köpevarianten! Du kan variera den med kryddor, tex chili. Lägg då i det från början innan du börjar mixa. Jag har valt att göra drygt två dl majonnäs. Gör den..