Svenska recept

Laddar...
Din sökning gav 62148 träffar


Raw chokladglass med banan- och jordnötsglass
Raw chokladglass med banan- och j..

Dessa glassar är sagolikt goda! De varvas tillsammans med hackade jordnötter och bananchips. De är dessutom nyttigare än vanliga glassar. Du kommer inte bli besviken, tro mig!
Tomat- och fetaostfyllt bröd
Tomat- och fetaostfyllt bröd

Detta gotländska rågbröd kallas också för ugnstrull. Degen är ganska kompakt. Brödet går bra att frysa. Supergott till soppa, sallad eller som mellanmål.
Karamellpopcorn med lakrits
Karamellpopcorn med lakrits

Karamell + lakrits + popcorn, tre saker som är sjukt goda var för sig. Tänk då hur bra det blir om du lägger samman alltihop. Eller hur? Dessa popcorn är jättegoda att servera till glass eller deko..


Lätt fänkål- och äppleslaw
Lätt fänkål- och äppleslaw

Jag älskar coleslaw! Kan ät mängder, men tycker ofta det är lite tungt. Så här är ett lika enkelt som lätt recept på en fänkålsslaw med härlig syra från äpplena och en aning sting från dijonsenapen. T..
Vaniljsås på mjölk
Vaniljsås på mjölk

Letade efter vaniljsås utan tjock grädde i men hittade ingen, nu har jag tittat i min mors gamla kokbok från 1913 och hittade.


Doktorsgårdens äppelmust
Doktorsgårdens äppelmust

Mycket god äppelmust! Perfekt när man har fått mycket äpplen, man kan med fördel använda fallfrukt. Fördelar: - Man får en god äppelmust av fallfrukt - Man behöver inte uppsöka musteri - Man får..
Raw- Sesamkex
Raw- Sesamkex

Spröda och goda kex som passar både till ostbrickan och som alternativ till snacks.