X

Svenska recept

Laddar...
Din sökning gav 62162 träffar
Karamellpopcorn med lakrits
Karamellpopcorn med lakrits

Karamell + lakrits + popcorn, tre saker som är sjukt goda var för sig. Tänk då hur bra det blir om du lägger samman alltihop. Eller hur? Dessa popcorn är jättegoda att servera till glass eller deko..


Lätt fänkål- och äppleslaw
Lätt fänkål- och äppleslaw

Jag älskar coleslaw! Kan ät mängder, men tycker ofta det är lite tungt. Så här är ett lika enkelt som lätt recept på en fänkålsslaw med härlig syra från äpplena och en aning sting från dijonsenapen. T..
Vaniljsås på mjölk
Vaniljsås på mjölk

Letade efter vaniljsås utan tjock grädde i men hittade ingen, nu har jag tittat i min mors gamla kokbok från 1913 och hittade.


Doktorsgårdens äppelmust
Doktorsgårdens äppelmust

Mycket god äppelmust! Perfekt när man har fått mycket äpplen, man kan med fördel använda fallfrukt. Fördelar: - Man får en god äppelmust av fallfrukt - Man behöver inte uppsöka musteri - Man får..

Raw- Sesamkex
Raw- Sesamkex

Spröda och goda kex som passar både till ostbrickan och som alternativ till snacks.Lyxig energibar
Lyxig energibar

Vansinnigt goda och bra att ha i beredskap både hemma och i väskan när sötsuget slår till.Vinbärsgömma
Vinbärsgömma

Söta små bakverk som är lättbakade och som lätt slinker ner! För att variera - byt ut svartvinbärssylten mot annan sylt, eller fyll formarna med bär. det går även bra att baka kakan i en stor form ..Päron- och kardemummakaka
Päron- och kardemummakaka

En kaka som påminner lite om "hetvägg" om man serverar den med vispad grädde till. De färska päronen gör kakan saftig. Använd alltid hela kardemummakärnor som du mal själv för bästa smak!


Örfilar med blåbär
Örfilar med blåbär

Sockerkaksplättar i kanelsocker blir en smarrig efterrätt med rårörda blåbär. Självklart går det även bra att använda sockerkaksmix.

Banan- och blåbärskaka
Banan- och blåbärskaka

Saftig mjuk kaka med blåbär och banan, två smaker som gifter sig otroligt bra. Toppas med vispad grädde. Denna kaka är helt glutenfri och följer LCHF.