Svenska recept

Din sökning gav 59994 träffar
Jitterbuggare med polkamaräng
Jitterbuggare med polkamaräng

Smaksätt marängen i den klassiska Jitterbuggaren så får du en ny spännande kaka. Här smaksätts den med polkagris. Pröva gärna med kokos och citron eller andra favoritsmaker.

Päron- och mandelkaka
Päron- och mandelkaka

En gammaldags, saftig päronkaka som också passar fint att servera ljummen som dessert med en klick grädde eller vaniljsås. Smaksätt gärna grädden till kakan med rom eller likör.


Vinbärstårta
Vinbärstårta

Finns det något bättre än sommartårtor med trädgårdens bär? Här står syrliga vinbär mot söta nötbottnar och frisk lemoncurdkräm. Syrligt, sött och friskt - i samma tugga!Marinerade sommarbär med fläderblomsmousse och pistaschsmulor
Marinerade sommarbär med fläderbl..

Sött, friskt och knaprigt! En riktigt somrig dessert som blir otroligt vacker när den varvas i glas. Den italienska färskosten får en härligt luftig konsistens när den blandas med lättvispad grädde..


Friterad abborre med dillfrörostad färskpotatis, ärtkräm och vinslungad gemsallad
Friterad abborre med dillfrörosta..

Abborre som är friterad tills den är gyllene och riktigt krispig. Serveras med något lättare tillbehör som verkligen får sommarkänslorna att blomma ut till max!
Krämig currysill med syltlök och färskpotatis
Krämig currysill med syltlök och ..

På sommaren vill man inte stå i köket hela tiden. Denna rätt går snabbt att göra och känns lätt och frisk. Genom att blanda curryn med vatten och sedan låta det stå och dra en stund får du perfekt..