Italienska recept

Laddar...
Din sökning gav 3649 träffar
Salsicciafärsbullar i senapsgräddsås
Salsicciafärsbullar i senapsgrädd..

Smakrika färsbullar i en sås med sting, kanske blir en ny favoriträtt på middagsbordet? Och snabbt går det! Orkar man inte rulla bullar går det bra att klicka ut färsen direkt i pannan.Pappardelle med vildsvinsragu
Pappardelle med vildsvinsragu

Mustig och härlig pastasås med lite sting. I Umbrien i Italien är det mycket vanligt med viltragu av olika slag. Vildsvinsfärs hittar du i frysdisken i större butiker. Lår dig inte avskräckas av d..


Kålpuckar
Kålpuckar

Läckra italienska puckar som blir ett gott tillbehör eller som förrätt.


Krämig rucola- och sardellpasta med kronärtskocka och pecorino
Krämig rucola- och sardellpasta m..

Krämig, smakrik och ljuvligt god italiensk pastasallad. Uppgradera pastasalladen med en ny rolig form på pastan. Det finns mängder av sorter på marknaden. Servera gärna pastan direkt, annars to..


Flädertiramisu med fikon och sommarbär
Flädertiramisu med fikon och somm..

En makalöst god och fräsch Tiramisu! Gör gärna denna dessert en dag i förväg så att fyllningen sätter sig och kexen tar smak av den goda fläder- och likörblandningen. Förvaras kallt fram till serve..


Grillade fyllda fläskkotletter
Grillade fyllda fläskkotletter

Dröm dig bort till Italien med dessa saftiga och otroligt goda fläskkotletter som serveras med grillad tomat med örter och friterade bondbönor. Grillat när det är som godast!


Lakrits- och kolaglass
Lakrits- och kolaglass

Söt kola och salt, knastrig lakrits i krämig glass blir helt klart en höjdare! Enkel och samtidigt lyxig dessert att ha på lut i frysen. Denna typ av glass kallas semifreddo och ska ätas nygjord el..


Sojagnocchi med rostade tomater och spenat
Sojagnocchi med rostade tomater o..

Frasigt stekta, hemmagjorda gnocchi tillsammans med sötrostade tomater och stekt spenat blir en riktigt god vegetarisk rätt! Gnocchi är italienska små potatisbollar som steks frasiga och serveras ..
Röd linsrisotto med apelsin
Röd linsrisotto med apelsin

Apelsinsmaken piffar till denna goda risotto. Om man har svårt för frukt i mat går det givetvis bra att göra risotton utan apelsin. 380 kcal/portion
Råggrissini på bake off-vis
Råggrissini på bake off-vis

Grissini är verkligen plockvänliga och perfekta buffébröd. Att bjuda på nybakat bröd är inga problem med den här metoden. Baka grissinin i god tid och frys in, och lagom tills gästerna kommer sätter d..Grönsakslasagne med pesto

En lasagne som kommer lastad med grönsaker och mängder av smak! Tomatsåsen är lagom het och kryddad med pesto. Tomatsås och majs utgör stommen i fyllningen, en gräddig sås blir härligt krämig i mitten..