Italienska recept

Din sökning gav 3563 träffar


Pastagratäng med zucchini och moz..

Receptet är av Hugh Fearnley-Whittingstall från "Det goda livet". Det är alltså inget jag kan ta åt mej äran av. Jag lagade rätten till lunch i dag och kände att jag måste dela med mej till klubben. D..


Jordgubbsbruschetta
Jordgubbsbruschetta

Knaprigt kanelrostat bröd med len mascarponekräm och myntamarinerade jordgubbar, toppad med choklad och mandelspån.


Semifreddo med choklad och nougatsås med apelsin
Semifreddo med choklad och nougat..

Gör en läcker, len glass med knaprig choklad och läcker topping av nötter och aprikoser. Som pricken över i serveras den med en varm nougatsås med apelsin.


Rabarbertiramisú
Rabarbertiramisú

Den italienska krämiga dessertklassikern på nytt sätt med svensk touch. Här är den gjord i en hel form men det är också fint att göra den i portionsformar.Torta con cioccolata e ciliegie candite
Torta con cioccolata e ciliegie c..

Enkel och god tårta med chokladtäcke och kanderade körsbär. Denna tårta kräver inte ugn och är perfekt att förbereda dagen innan och håller några dagar i kylskåp.


Torta di cioccolato
Torta di cioccolato

Ljuvlig tårta med nötter, kaffe och choklad som bara blir godare om man gör den kvällen innan den ska serveras.Fylld tonfisk i ugn
Fylld tonfisk i ugn

Tonfisk med en fyllning som smakar mycket. Sardellerna ger sälta, peperoncino ger hetta och pinjenötterna ger ett härligt crunch.
Tiramisú alle fragole
Tiramisú alle fragole

En somrig mascarpone dessert med jordgubbskräm. Liknar den klassiska Tiramisú men här med en fräsch jordgubbskräm.

Torta al caffé
Torta al caffé

Saftig och läcker italiensk tårta med en len och god kaffekräm emellan samt en kaffelag. Toppas sedan med kaffegrädde och chokladströssel.