Italienska recept

Laddar...
Din sökning gav 3607 träffar
Min tomatsås
Min tomatsås

Ett lyckat experiment, jag kokade snabbmakaroner direkt i och tillsatte kryddiga korvslantar. Enkel middag och man behöver ingen ketchup. Smaklig måltid!!!


Vardagsräddare: Bolognesegratäng
Vardagsräddare: Bolognesegratäng

Om du gillar lasagne kommer du älska den här pastagratängen, som innehåller ungefär samma smaker men är mycket enklare och snabbare att göra. En riktigt snabb och billig vardagsräddare hemma hos mig!
Ljuvlig tonfiskpasta med soltorka..

Jag är ett stort fan av tonfisk och denna pastasås med smak av bland annat soltorkade tomater, fetaost och vitlök förgyller tonfisksmaken något underbart. Snabb- och lättlagad. En ny storfavorit.


Jordgubbssemifreddo

Oooh, så gott detta var! Grundreceptet kommer från Leila Lindholms bok ”One more slice”, men jag har ändrat lite för att få ner kalorierna. Istället för riktig vispgrädde så använde jag mig av Milda V..Italienskt tortanobröd
Italienskt tortanobröd

Saftigt bröd fyllt med rökt skinka, mozzarella, soltorkade tomater och oregano. Fyll detta bröd med diverse läckerheter efter egen smak.


Camillas gräddiga lövbiffpasta
Camillas gräddiga lövbiffpasta

Jag fick nåt ryck att göra något med lövbiff, grädde och pasta för jag tycker att det blir så himla gott tillsammans med en massa goda kryddor. Så testa detta, det blev verkligen kanongott!


Potatiskakor med zucchini
Potatiskakor med zucchini

Potatis, zucchini och parmesanost är en larvigt god kombination! Servera som ensamrätt eller som tillbehör.