Övriga recept

Laddar...
Din sökning gav 13221 träffar
Karrégryta
Karrégryta

En mustig, god och mättande gryta som tjejen min bjöd mig på som första rätt när vi träffades. =)

Goda lammfärs biffar

Om man köpar lammfärs som har bra kvalité så smakar det inte av ull som en del tycker lammfärs smakar av. Man kan ju även krydda med valfria kryddor alltefter vad biffarna ska serveras till. Fä..Julbollar

Enkelt julgodis som går snabbt att göra. Den lilla tvisten av mint ger det lilla extra.


Saftig morotsbiff

Ska kryddas en hel del och man kan använda valfria kryddor allt efter vad biffarna ska serveras till. Kan ätas i bröd eller med ris och sås som på bilden. Kan även med tålamod rullas till köttbu..


LCHF Frukostmuffins med mandelmjö..

Dessa muffins är mer matiga och passar därför att äta till frukost med smör och ost på. Att baka frukostmuffins är ett gott och relativt enkelt sätt att få lite mer lyx i vardagen.


Chili con carne
Chili con carne

En chili con carne med mycket bönor. En god och mättande rätt där styrkan går att variera med mängden sambal oelek.
Green goddess - Avocadodressing

Jamie Oliver kallar den krämiga avocadosåsen för gröna gudinnans dressing. Den är enkelt att göra och utomordentligt sommarfräsch! Ringla över sallad eller bjud till grillat.


Melodys 6 månaders-tårta

Min dotter fyller 0,5 år och det firas förstås med tårtkalas! Gästerna blev glatt överraskade av de fräscha smakerna. Till och med kinkiga mormors mor norpade åt sig en extra tårtbit = högtsta betyg!

Koljafilé med ört- och fetaosttäc..

Koljan hör till släktet torskfiskar. Den har ett ljust, fint och dessutom väldigt magert kött. Receptet går ju naturligtvis bra med vilken fisk som helst, så låt smaken få avgöra. Lycka till!