Övriga recept

Laddar...
Din sökning gav 13243 träffar
Räk och mangoröra med chili

Det är ofattbart hur snabbt det går att göra något så gott. Den här röran innehåller lyxiga räkor, exotisk mango och het chili som tillsammans med ett nybakat bröd blir till en himmelsk smakupplevelse..


Guinness chokladkaka

Vet inte om det finns små påsar med pulver som man har i grädden så den inte säckar ihop i Sverige, om det finns så ha i en påse när du blandar marscarponen och grädden.
Skinkstimlor med bönröra

5.2 Recept 164 kcal Här kan du se hur mycket kalorier varje ingrediens har: Rökt skinka 3% fett 70 g – 81 kcal Bönor 50 g (exempelvis Kindey, blandade i burk) – 55 kcal Rödlök 20 g – 9 kcal Vitl..
Saftiga saffransbullar i form

Helt underbara bullar som man slipper krångla i bullpapper eller liknande utan gräddar dem i en ugnsform. Fyllningen är helt underbar vilket gör det omöjligt att bara ta en bulle. Tips är att kv..


Himmelska kolamuffins

Snabbt kan du fixa smarrig gofika till jobbet eller varför inte bara frysa in det som blir över, om något nu blir det, och ta fram när oväntade gäster kommer över.Marinerad Oxfilé

Detta är ett gammalt recept som jag fått av min mormor för många, många år sedan. Så här lagade hon sin goda oxfilé och den väcker många härliga minnen. Gott att servera till av örtrostad potatis och ..


Evelinas 22-års tårta

Apelsin och choklad är den bästa kombinationen jag vet, så därför var det inte så svårt att bestämma vad jag skulle fylla min födelsedagstårta med. Gästerna blev väldigt nöjda och vissa önskade sig en..
LCHF Frallor

Är inte alls lika kompakta som LCHF-bröd brukar bli och smälter i munnen. Avnjuts förslagsvis nybakta med smör och gräddost. Fungerar utmärkt som hamburgerbröd med sesam istället för vallmo eller varf..
Karrégryta
Karrégryta

En mustig, god och mättande gryta som tjejen min bjöd mig på som första rätt när vi träffades. =)