Övriga recept

Din sökning gav 13156 träffarLCHF-Majonäs
LCHF-Majonäs

Kan förvaras upp till 10 dagar i kylskåp. Smaksätt med vitlök för en Aioli, med paprikapulver för en Rouille.Cakepops med nutella

Cakepops är en rolig liten kaka som passar lite när som helst på året. Ända som styr är dekorationen. Använd din fantasi och gör cakepops till jul, påsk, barnkalas eller till 80-talsfesten. Bara fanta..


Smörbart fruktpålägg

En matberedare är det enklaste sättet att göra det här fast det går även att göra för hand fast då måste man hacka/mosa dom torkade frukterna och blanda med ballongvisp eller elvisp. Man kan även a..
Rostad blomkålssoppa
Rostad blomkålssoppa

Döm inte hunden efter håren säger man ju och det gäller även för denna soppa. Den är inte vacker med sin gråbruna färg, men väldigt god! Den runda fylliga smaken av rostad blomkål i den krämiga soppan..Den lilla vita

Gott och enkelt bröd. Svårt att misslyckas med, ger en knaprig skorpa och passar utmärkt som bjudbröd eller som en rustikt bröd till soppan.


Drömmarnas rulltårta med touch av..

Rulltårta, denna älskade klassiker som kan varieras i oändlighet. Snabblagat, gott och bör avnjutas färsk! Min är idag fylld med en ljuvlig smörkräm och med vår bästa konjak, en XO från Remi Martin.