Övriga recept

Laddar...
Din sökning gav 13299 träffar
Chia fresca

Chia fresca är en bra raw food dryck som innehåller mängder av nyttigheter som omega3, mineraler och vitaminer. Jag börjar varje dag med en chia fresca, för hälsans skull.Coleslaw
Coleslaw

Gott till det mesta. Jag brukar krama vitkål ett tag för att få den lite mjukare,tycker att den blir godare så.


Marinad till karré
Marinad till karré

En gottemarinad, smakrik men inte för stark men ändå med sting. Ja!!! både socker och honung, tycker jag. Grilla lugnt!!!Annjelies Marknadsnogat
Annjelies Marknadsnogat

Vi tyckte att Marknadsnogaten var för söt så vi gjorde en egen Marknadsnogat som är mindre söt. Den har blivit mycket populär hos både barn & vuxna pga att den inte är lika söt, som orginal receptet.
Omelett med lax

Här kommer en fräsch rätt som passar perfekt på fastedagen. Enkelt, gott och är riktigt bra snabbmat! Lax är ju favoritfisken eftersom den är så rik på omega 3 som är fantastiskt nyttigt. Dessutom mä..


Snabb och smaklig kycklingpasta -..

Blev det kyckling över från förra måltiden? Matlagningsgrädde och lite färska kryddor i kylen? Bra, då kan du sno ihop en smarrig kycklingpasta enligt det här receptet. Snabbt, enkelt - och väldigt g..
Tacogratäng med kyckling

Santa Maria Chunky Salsa kan bytas ut mot vilken typ av smak man föredrar! Santa Maria Chunky Pine Apple Salsa är ett toppen tips! Gratängost läggs på efter eget tycke och smak (ju mer desto godare..


Vitlöksdoftande älgfärs pastagratäng
Vitlöksdoftande älgfärs pastagrat..

Denna pastagratäng är enkel att göra och mycket god. Något som jag har experimenterat fram genom åren då jag studerade. De e både mycket ost och vitlök i. I början bestod de bara av älgfärs, vitlö..Pulled chicken i lergryta

Så gott, så enkelt och så uppskattat. Kan varieras i oändlighet, passar både till vardag och till fest. Med pitabröd, baguette, hamburgerbröd, eller bara en klyftpotatis och en härlig sallad.