Övriga recept

Din sökning gav 13120 träffarMockarutor (ägg- och mjölkfria)

I dagens läge finns det ju både äggallergiker liksom mjölkallergiker. Det finns ju även veganer så detta är ett perfekt recept för den som gillar mockarutor (kärleksmums, snoddas o.s.v.).


Cheesecakeinspirerad limekladdkaka
Cheesecakeinspirerad limekladdkak..

Jag använde skalet och saften från två lime och den blev lite för syrlig, så jag rekommenderar att bara använda saften från en lime (men gärna skalet från två).

Mjuka Havregrynskakor

I det här receptet kan man mixa och trixa som man vill. Allt från torkade bär, hackad choklad, nötter, ja bara fantasin sätter gränser!
Bakad Chokladdröm
Bakad Chokladdröm

Ett recept för choklad- och kaffe älskaren. Om man gillar apelsin kan man tillsätta lite juice och skal om man så vill. Lycka till! Receptet är altererad från Buffé nr 9 2013Vegetariskt fyllda paprikor

Glömde köpa hem köttfärs men var ändå sugen på fyllda paprikor så jag improviserade lite. Det blev rätt starkt, men det gillar jag. Självklart kan ni ändra lite i receptet för er egen smak.


Chokladchip cookie
Chokladchip cookie

Farligt goda, om man inte vill att de ska flyta ut så mycket kan man baka dem i muffinsformar. Blir ca 15 st, 5 cm i diameter


Karins supergoda fiskgratäng
Karins supergoda fiskgratäng

Min syster fick detta recept av sin väninna som hade experimenterat lite i köket. Denna är enkel att tillaga och blir där över är det bara att frysa in. Alla ingredienser kan du själv variera hur..


Halloumibröd LCHF
Halloumibröd LCHF

Detta fina recept på bröd med halloumiost kommer från Birgitta Höglunds blogg. Matigt, saftigt och gott LCHF-bröd, dessutom lättbakat. Hela satsen innehåller 13 g kolhydrater,dvs ungefär 1,5 gram p..