Övriga recept

Din sökning gav 13141 träffar
Den lilla vita

Gott och enkelt bröd. Svårt att misslyckas med, ger en knaprig skorpa och passar utmärkt som bjudbröd eller som en rustikt bröd till soppan.


Drömmarnas rulltårta med touch av..

Rulltårta, denna älskade klassiker som kan varieras i oändlighet. Snabblagat, gott och bör avnjutas färsk! Min är idag fylld med en ljuvlig smörkräm och med vår bästa konjak, en XO från Remi Martin.

Underbara, mjuka småkakor
Underbara, mjuka småkakor

Mjuka småkakor där man själv kan välja fyll och färg. Ex. på fyll: Vit choklad och valnötter. Mörk choklad och mandlar. Marabou Daim choklad. Kakao och apelsinskall etc.
Matiga varma mackor -

Detta recept har mamma klippt ut från en gammal damtidning för länge länge sedan. Kan tänkas vara en märklig kombination men är oväntat gott. Snabbt, lätt, billigt och hyfsat nyttigt.


Toscaäpplen

Egenplockade stora goda äpplen med en god toscasmet. 4 st. Mycket gott!
Saftig rabarberkaka

Barndomens kaka som en av mina vänners mamma brukade baka åt oss. Har äntligen fått receptet och ändrat lite efter mitt tycket!


Grapestänger

Småkakor är gott och roligt att baka. Här kommer min egenkomponerade version med grape.Kanelbullar på havremjölk

Världens godaste kanelbullar, svåra att misslyckas med. Jag har en pojke med komjölkproteinallergi, så bullarna görs ofta på havremjölk och Carlshamns margarin. Resultatet blir alltid bra och barnen ä..


Björnbärscurd

Hösten är full av färg och gott. Björnbär är vackert att titta på och vansinnigt gott! Varför inte fylla bullar, rulltårta eller pannacotta.