X

Övriga recept

Laddar...
Din sökning gav 13234 träffar


Saftiga saffransbullar i form

Helt underbara bullar som man slipper krångla i bullpapper eller liknande utan gräddar dem i en ugnsform. Fyllningen är helt underbar vilket gör det omöjligt att bara ta en bulle. Tips är att kv..


Himmelska kolamuffins

Snabbt kan du fixa smarrig gofika till jobbet eller varför inte bara frysa in det som blir över, om något nu blir det, och ta fram när oväntade gäster kommer över.Marinerad Oxfilé

Detta är ett gammalt recept som jag fått av min mormor för många, många år sedan. Så här lagade hon sin goda oxfilé och den väcker många härliga minnen. Gott att servera till av örtrostad potatis och ..


Evelinas 22-års tårta

Apelsin och choklad är den bästa kombinationen jag vet, så därför var det inte så svårt att bestämma vad jag skulle fylla min födelsedagstårta med. Gästerna blev väldigt nöjda och vissa önskade sig en..
LCHF Frallor

Är inte alls lika kompakta som LCHF-bröd brukar bli och smälter i munnen. Avnjuts förslagsvis nybakta med smör och gräddost. Fungerar utmärkt som hamburgerbröd med sesam istället för vallmo eller varf..

Karrégryta
Karrégryta

En mustig, god och mättande gryta som tjejen min bjöd mig på som första rätt när vi träffades. =)

Goda lammfärs biffar

Om man köpar lammfärs som har bra kvalité så smakar det inte av ull som en del tycker lammfärs smakar av. Man kan ju även krydda med valfria kryddor alltefter vad biffarna ska serveras till. Fä..