Schweiziska recept

Din sökning gav 61 träffar
Frukostbiscotti
Frukostbiscotti

Skorpor bakade utan smör och med nötter och frön- goda till kaffet eller smoothien men också att krossa över fil eller yoghurt.

Fransk salladsdressing (Dijon)

Är bosatt i Frankrike och på restaurangerna här serveras nästan alltid salladen med en dijon-dressing som är så extremt god. Försökte efterlikna den genom att söka efter olika recept men den blev i..
Maränger (Congos)

Dessa maränger blir torra och passar alldeles utmärkt för att dekorera tårtor med, eller använda i en klassisk marängsviss På bilden har jag använt lite grön karamellfärg för att tårtan skulle vara t..Gulaschgryta med Spätzle

Mat som jag växte upp med. Underbar höst- och vintermat för frusna. Spätzle är en tysk äggpasta (ser kanske inte så spännande ut på bilden, men är så god!) Vill man inte göra spätzle så är grytan g..


Pumpasoppa
Pumpasoppa

Denna soppa är så enkel att göra. Den har blivit en av våra favoriter i september/oktober/november.


Rosa minimaränger

Här kommer ett recept som funkar till både stora, mellan och mini maränger, bara ändra tyllen på spritsen och anpassa tiden i ugnen. I detta recept vispas smeten ihop över ett vattenbad, inget krångli..

Tomatbräserade fläskkotletter med ugnsstekt blomkål, zucchini och bulgur
Tomatbräserade fläskkotletter med..

En välsmakande rätt som går relativt fort att laga. Med bräsering är det lätt att få kotletterna saftiga. Det innebär att man först ger köttet en stekyta på hög värme och att man sedan häller på vätsk..