Amerikanska recept

Din sökning gav 2408 träffar
A1 steak sauce
A1 steak sauce

Receptet på A1 steak sauce är hemligt, men detta är så nära det amerikanska originalet man kan komma.

Ramenburgare
Ramenburgare

Läckra vegetariska burgare med nudelbröd. 2013 uppfann Keizo Shimamoto Ramenburgaren i New York och folk blev som tokiga. Nu är den ett självklart inslag i den New Yorkiska foodtruck-cuisinen. Här ..

Marble rye-bröd
Marble rye-bröd

Otroligt läckert och annorlunda bröd att bjuda på! En ljus och mörk deg snurras ihop till ett matbröd med ett spektakulärt utseende.


Snickers Brownies

Ett enkelt recept som du kan toppa med nästan vilken favoritchokladbit du vill (Kitkat, Mars, Milky way etc). Brownies med mycket choklad i och härligt sega som du sköljer ner med ett kallt glas mjöl..

Nötbanankaka
Nötbanankaka

Nötter, grönsaker och olja. Annorlunda, men väldigt gott. Kakan blir kompakt och saftig, den är också perfekt för mjölkintoleranta eftersom den innehåller olja, inte smör. Bra att ta med sig på pickni..
mullemeks signatur rub
mullemeks signatur rub

Rub är ett mycket bra alternativ till marinader när man ska grilla kött. Kryddblandningen ska klappas in i köttet minst en timme innan tillagning, gärna dagen innan. Denna rub fungerar bra till nöt ..


Pull apart bread
Pull apart bread

I USA kallas den här vetelängden för pull apart bread, dra isär-bröd på svenska. Den blir oerhört saftig och gräddas i en limpform.


Lyxiga rabarberpajer
Lyxiga rabarberpajer

Frasig botten, mandelkräm, rabarber och en härlig crumble toppar dessa smarriga pajer. Lyxigare kan det inte bli!Devil´s Food Cake
Devil´s Food Cake

Det här är en choklad på choklad, en riktigt mäktig tårta! Men också försvinnande god. Grädda bottnarna i två formar så blir det enklare att montera tårtan. Tårtan är glutenfri.Crumblebar med vit choklad, hallon och rabarber
Crumblebar med vit choklad, hallo..

Knaprig och läcker godiskaka med hallon- och rabarbersylt. Kakan går att variera med annan sylt och choklad - släpp loss din kreativitet! Servera som den är eller med glass och grädde. Om du har b..
Kycklingburgare Key West
Kycklingburgare Key West

Saftiga och frasiga kycklingburgare med lime- och koriandertwist. Serveras med en fräsch sweet chilidressing.

Banancupcakes med gräddkolafluff
Banancupcakes med gräddkolafluff

Muffinsarna blir extra saftiga av mosade bananer i smeten. De toppas sedan med ett smarrigt godisfluff. Prova att byta ut gräddkolan mot något annat, tex Daim, Toblerone eller skumbananer.