Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kål- och morotskaka

(3 kommentarer)  
  • Serverar: 4-6 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

Kalorisnål, god och nyttig

Ingredienser

Instruktioner

Riv morötter, kål och lök på grova rivskivan på matberedaren. Rör samman grönsakerna, mjöl, bakpulver och kryddor samt äggulorna. Vispa äggvitorna till hårt skum och vänd ner det försiktigt i smeten. Häll smeten i en ugnsfast form, gärna med löstagbar kant. Grädda i nedre delen av ugnen på 175 grader i ca 40 minuter. Servera som tillbehör till kyckling eller något annat kött. TIPS! Krydda gärna med kryddor du tycker om.

Liknande recept

Kommentarer (3)

  • Luna 6 november 2007

    Vad roligt, har du provat min kålkaka. Vad tycktes?

  • Tine 17 maj 2008

    Mycket god, och användbar i stället för Potatis Tack för ett fint recept Tine

  • hnord 20 september 2009

    God kaka. Åt den till middag i dag, men har inte riktigt klart för mig vad den passar bäst till.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.