Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kålkorvkaka

 
Kålkorvkaka Kålkorvkaka
  • Serverar: 4-8 portioner
  • Tid: 1 timme 30 minuter
Skriv ut

Denna rätt kräver nästa en maskin med rivskiva. Alternativt mycket vältrände arm muskler. En underbart billig rätt när kassan är skral. Idén blev avgjort bättre än jag vågat hoppas på.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 225 grader. Grovriv vitkål, lök, grillkorv och ost. Blanda allt rivet i en bunke. Rör ner ströbröd, crème fraiche, senap och ägg. Tillsätt salt och peppar och blanda väl. Vält upp i en smord ugnsform och jämna till ytan. Grädda nederst i ugnen ca 50-60 minuter.
  2. Servera med lingonsylt.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.