Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kålrotslåda

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Det är ett finskt recept. Man äter kålrotslådan till julen.

Ingredienser

Instruktioner

Skala och dela kålroten. Koka den i lättsaltat vatten och mosa den därefter. Tillsätt lite kokvatten, grädde, sirap och kryddblandningen. Häll blandningen i en smord form. Strö på ströbröd och grädda ca 2 timmar i 200 grader.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Kickijohansson 14 november 2009

    Jag har ätit kålrotslåda 1 gång förut och det var så otroligt gott. Denna rätt måste jag göra. Nyttig och god.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.