Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Källarfranska

 
  • Serverar: 24 portioner
  • Tid: 12 timmar 8 minuter
Skriv ut

Finns det nåt bättre än nybakade frallor till frukost? Eller varför inte baka på morgonen och grädda på kvällen, servera till maten?

Ingredienser

Instruktioner

  1. Använd kall degvätska. Blanda allt till en smidig deg. Rulla bullar och lägg på 2 plåtar.
  2. Jäs i kylskåp, kallt rum eller källare över natten.
  3. Ta fram och sätt på ugnen på 250 grader. Grädda 5- 8 minuter.
  4. Låt svalna något. Servera med smör o ost.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.