Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kaffecupcakes med chokladfrosting

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 12 portioner
Skriv ut

Supergott till en kopp kaffe!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Vispa ägg, socker och honung jag brukar micra hård-honungen så den blir rinnig, det är lättare att vispa poröst i en stor skål, rör sedan i mjölken och créme fraichen.
  2. Häll i resterand mjölblandning som sedan försiktigt rörs ned i den fluffiga äggsmeten.
  3. Fördela smeten i 12 stora amerikanska muffinsformar, eller i muffinsplåt, och grädda i 225 grader 15-20 minuter.
  4. Gör frostingen medan dom gräddas.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • Joannaarlt 8 maj 2013

    Ska man koka kaffet först? Och när läggs det i?

  • flabban 12 oktober 2015

    1/2 burk créme fraiche, är det en 2 dl eller en 5 dl burk?

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.