Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Knäckiga havrekakor doppade i choklad

 
  • Serverar: 50 portioner
Skriv ut

Liten festlig kaffekaka.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 200 grader.
  2. Smält margarinet. Rör ihop resten utom chokladen och margarinet. Häll i det smälta margarinet.
  3. Bred ut smeten på ett bakplåtspapper i en långpanna.
  4. Grädda i 10-15 min i mitten av ugnen. Låt kakan svalna. Skär den sedan i bitar.
  5. Smält chokladen och margarinet. Doppa halva kakaorna i den smälta chokladen.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.