Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kahluaparfait

 
  • Serverar: 12 portioner
Skriv ut

Söt kaffelikör är en vanlig ingrediens i drinkar. Här kommer den goda smaken till sin rätt i en krämig och kall dessert. Vackrast som pynt blir färska bär, men frysta duger också.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Vispa äggulor och socker, i vattenbad, till en tjock kräm. Låt den svalna. Vispa grädden och blanda den med äggvispet. Smaksätt med likören och häll smeten i en rund form, ca 24 cm i diameter.
  2. Täck och ställ formen i frysen minst sex timmar, gärna tills nästa dag. Serveras tillsammans med hallon och blåbär.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.