Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Chokladkaka

 
  • Serverar: 8 portioner
Skriv ut

Smarrig...

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 175 grader och smöra en kak form ca 25 cm i diam.
  2. Vispa smöret och socker ljust och fluffigt med elvisp, tillsätt det lättvispade äggen lite i taget, vispa mellan varven.
  3. Blanda de torra ingredienserna och vänd ner det i smeten.
  4. Tillsätt mjölken och rör smeten smidig. Rör ner den hackade chokladen, häll smeten i formen. Grädda kakan i 50-60 min. Låt svalna.
  5. Smält smöret och chokladen i en skål över ett vattenbad tills den är blank och smidig. Bred ut glasyren på kakan, häll kokos över.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.