Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Mjuk kaka med choklad och kaffe

(1 kommentar)  
  • Serverar: 20 portioner
Skriv ut

En saftig kaka

Ingredienser

Instruktioner

  1. Ugn 175°
  2. Vispa vitorna till hårt skum, vispa i sockret och därefter gulorna. Rör ej för mycket.
  3. Blanda mjöl, bakpulver, vaniljsocker och kakao. Smält smöret och blanda med grädden och kaffet. Rör ner de två blandningarna växelvis i ägg och sockersmeten.
  4. Häll smeten i en smord bröad form ca 1 ½ l. Grädda i nedre delen av ugnen 50-60 min. Pudra ev. över lite florsocker innan servering.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • flabban 9 maj 2010

    En mycket god och lättbakad kaka. En klar favorit. Högsta betyg. Tack för ett bra recept.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.