Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Vegankakor med choklad och kokos

 
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

Enkla och supergoda kakor att variera i oändlighet. Byt gärna ut choklad och kokos mot hackad choklad och saffran eller lite banan eller nötter. Degen blir väldigt oljig så jag brukar ha engångshandskar på mig när jag gör dom.

Ingredienser

Instruktioner

Slå på ugnen på 175ºC. Blanda mjöl, bakpulver, salt, vaniljsocker, kakao och kokos i en bunke. Blanda socker och olja i en annan bunke. Häll allt i mjölblandningen. Blanda ihop och ha sedan i vatten. Forma degen till bollar stora som en golfboll och platta ut dem något på en plåt. Ställ in i mitten av ugnen och grädda i 10-12 minuter minuter. Ta ut kakorna och låt dem svalna något, lägg dem sedan gärna på galler.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.