Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Mjuk kaka med lime och vit choklad-kokostopping

 
Skriv ut

Det här är en riktig favoritkaka. Lime är en fantastisk liten goding!

Ingredienser

Instruktioner

Sätt ugnen på 200°. Smörj formen med smör och bröa med kokosflingor. Vispa ägg och socker pösigt. Blanda mjöl, bakpulver, kakao, vaniljsocker och salt i en bunke. Vänd ner det i äggsmeten tillsammans med Kesella och limeskal. Häll smeten i formen med löstagbar kant och grädda i nedre delen av ugnen i ca 25 min. Hacka chokladen fint och strö över kakan när du tagit ut ur ugnen. Bred ut chokladen när den smälter ( lägg ev. på ett lock så det går fortare att smälta) Strö över kokos och rivet limeskal.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.