- Serverar: 20-40 portioner
- Tid: 20 minuter
Skriv ut
Detta recept har funnits hos oss jämt, mamma bakade det ofta när vi var små och för en som älskar kokos och choklad så är detta verkligen en dröm:)
Instruktioner
- Klä en långpanna, 30x40 cm, med bakplåtspapper.
Vispa ägg och socker pösigt.
- Blanda de torra ingredienserna. Rör ner dem i äggblandningen. Rör ner smör & rapsolja och kokosmjölk.
Rör till en jämn smet och häll ner den i långpannan. Grädda mitt i ugnen ca 10 minuter.
Blanda florsocker, kakao, kaffe och vaniljsocker. Tillsätt kesella och kokosmjölk.
- Rör glasyren slät. Bred glasyren över den varma kakan när den är färdiggräddad. Strö över önskad garnering. Låt kakan svalna innan den delas i bitar.
- Ugn: 225º
Publicerat den
29 september 2007
Liknande recept
Kommentarer
Skriv kommentar
Jättegoda, bättre än kärleksmums! Fast jag dubblade, för min långpanna är så stor, och jag tycker de ser lite platta ut på bilden.
Goda och spännande med kokosmjölksmaken.