Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kladdkaka med glasyr i långpanna

(5 kommentarer)  
  • Serverar: 20-30 portioner
Skriv ut

Lättbakad eftersom den görs i långpanna. Ja, även god förstås !

Ingredienser

Instruktioner

  1. Vispa ägg och socker.
  2. Blanda de torra ingredienserna och tillsätt. Sist det smälta margarinet.
  3. Häll smeten i en smord och bröad långpanna. Grädda i 150* ca 40 min.
  4. Krämen: Blanda allt i en kastrull. Koka i 4 min.
  5. Bred krämen på den kalla kakan och skär sen i fyrkanter.

Liknande recept

Kommentarer (5)

  • nelly08 20 februari 2009

    När min vän hade flyttat gjorde jah kladdkakan. När jag hällde över glasyren, så tyckte jag, att det var för lite. Så jag gjorde en till sats glasyr. Det blev för mycket för kakan klistrades fast på långpannan, men den blev en SUCCÉ!! Hennes kille tyckte t.o.m, att det var bättre än hans och han är kock! :-) Men nästa gång ska jag fälja receptet EXACT! Min svägerska fyller år nästa vecka, så jag ska göraden igen!!! Tack för den här underbara kladdkakan!

  • nelly08 20 februari 2009

    SORRY! Det blev visst ganska många skrivfel! Oooops! :-(

  • LillSnuttan 2 juni 2009

    Jätte god kladdkaka. Hällde i lite hackade hasselnötter också. Blev jätte gott!

  • Jempa_85 24 april 2013

    vilken storlek är det på långpannan??

  • Kristinfahl 24 april 2013

    Har faktiskt inte mätt min långpanna, men den tillhör en helt vanlig spis med 4 plattor. Hoppas du fått lite vägledning av svaret. Lycka till!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.