Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Cinas Sibylla kaka

(1 kommentar)  
  • Serverar: 20-25 portioner
  • Tid: 40 minuter
Skriv ut

Hoppas den skall smaka

Ingredienser

Instruktioner

  1. Kakan: Vispa ägg och socker vitt o pösigt. Tillsätt det kalla vattnet Rör om. Blanda vetemjöl och bakpulver o rör ner i smeten. OBS: Om du bara har en STOR långpanna så gör 1½ sats. Häll smeten i bakplåtspappers klädd långpanna. Grädda i 175 grader i 30-40 min eller tills kakan har fått fin färg. Prova med provsticka.
  2. Låt kakan kallna något.
  3. Krämen
  4. 1. Smält maragrinet
  5. 2. Tillsätt strösocker och vaniljsocker
  6. 3. Låt koka ihop till en tjock smet.
  7. 4. VISPA HELA TIDEN
  8. 5. Tillsätt äggulorna under kraftig vispning.
  9. 6. Slå på kakan och strö cocos uppe på.
  10. 7. Låt svalna helt och skär sedan i bitar.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Atiya 13 juli 2013

    Slarvigt skrivet, annars såg den jättegod ut! Jag menar... det är ju kokosflingor över kakan men du har inte skrivit att man ska strö över kokosflingor!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.