Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Banana dolce Banan kaka

(1 kommentar)  
  • Serverar: 8 portioner
  • Tid: 35 minuter
Skriv ut

Ett mycket god söt kaka som är god bara som den är utan tillbehör.

Ingredienser

Instruktioner

Vispa smör ägg och socker fluffigt. (Smält inte smöret). Häll i vetemjöl, bakpulver och vaniljsocker. Rör till en fin smet/deg. Mosa de två bananerna. Tryck/ kavla ut halva degen i en smord och bröad ungssäker form. Lägg ut bananmoset över. Kavla ut den andra halvan av degen, lägg över bananmoset. Grädda i 175 grader i 30-35 minuter. Pudra över florsocker.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Gladan 10 augusti 2008

    Den här kakan gav mer smak. Har lovat maken att göra en till i morgon också. Tyckte man behövde mer mjöl för att kunna kavla ut den översta plattan. Den undre tryckte jag ut i formen.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.