X

Kaka potatismjöl florsocker recept

Laddar...
Din sökning gav 413 träffar

Ägglikörkaka

Detta recept fick jag för en tid sedan av en god vän i Tyskland. Ägglikör kanske man inte har hemma vanligtvis, men jag hade en flaska i skåpet. Förutom att ägglikör är vansinnigt gott över glassen t..


Stor squashkaka

Bjud på denna mäktiga kaka tillsammans med en god kopp te...eller ett glas riktigt kall hemmagjord flädersaft...


Farmarkaka

En läcker paj med äpplen, nötter, kanel och kardemumma som sprider väldoft i hela köket. Den får ett nytt charmigt utseende varje gång den bakas.


Fyrklöverkaka

En norsk kaka som är omåttligt populär både till vardag och fest. Så den som gillar mastiga chokladkakor kommer nog älska denna =) Lycka till!
Båtkaka

Namnet fick kakan när familjen semestrade i en båt som inte hade ugn. Med glasyr blir kakan en läcker liten tårta. Det är inget bakpulver i kakan, så den blir inte särskilt hög.


Påskmoussetårta

Ytterligare en exotisk påskdessert. Blandning av svenska chokladmousse och exotiska mangon. När man har chansen att göra lite förnyande av påskbordet ska man passa på. Vem vet? Kanske detta blir din n..


Karpatka

Ett traditionellt bakverk vid namn Karpatka har fått sitt namn efter de snöiga Karpatiska bergen i Polen. En krämig vaniljfyllning mellan de goda ”petit choux liknande” bottnarna och florsocker som to..


Chokladrulltårta med mandelmassa ..

En festlig kaka där söt mandelmassa och lätt syrlig limekräm ger en spännande smakbrytning. Om man vill göra en mera vardaglig rulltårta, kan man uteslutta mandelmassan. Men vist ser den smaskig ut!Julstubbe med tryffel och vit cho..

Vit chokladmousse och mörk tryffel gör årets jultårta oemotståndlig! Glutenfri botten och inga inslag av mandel eller nötter gör att många kan njuta. Baka i god tid före jul för den färdiga stubben gå..