Bakas i långpanna. Dubbla bottnar med fyllning smaksatt med marsankräm och apelsinmarmelad.
Instruktioner
- Sätt på ugnen på 225 grader och klä en långpanna med bakplåtspapper.
- Botten:
Vispa ägg och socker pösigt.
Blanda kokos, potatismjöl och bakpulver och tillsätt det i äggvispet.
Grädda i ugn 225 grader i ca. 5 minuter. Låt kallna.
- Fyllning:
Vispa ihop smör och florsocker, tillsätt marsankräm och apelsinmarmeladen. Rör om så allt blandar sej.
När botten kallnat ,dela den på hälften i två lika stora delar.
Bred fyllningen på den ena och lägg den andra som lock ovanpå fyllningen.
Skär i bitar och dofta över med florsocker.
Publicerat den
25 maj 2008
Liknande recept
Kommentarer
Skriv kommentar
Hej! Jag har precis bjudit mina arbetskamrater på denna goda och lättbakade kaka. Det var väldigt uppskattat! Ha en trevlig helg Lena Johansson