Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Världens snabbaste kaka

 
Skriv ut

Du behöver vare sig ugn eller spis för att baka. Och blandar du ner fiberhavregryn kan du nästan låtsas att kakan är nyttig.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Värm Nutella i mikron och blanda ner gryn och kärnor.
  2. Rör till en jämn smet och bred ut i en 1 liters sockerkaksform, ca 12x20 cm.
  3. Ställ att svalna i ca 1 timme. Skär i trekanter.
  4. Lägg florsocker i en påse.
  5. På picknick: Lägg upp kakorna på ett fat. Pudra över lite florsocker och dekorera med halverade kumquats.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.