Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Sockerfria havrekokoskakor med russin

 
  • Serverar: 20 portioner
Skriv ut

Kalasgoda kakor sötade med frukt istället för vitt socker. Väldigt enkla att göra och snabbt går det.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 200 grader.
  2. Mosa bananen och blanda ihop den med ägget. Tillsätt resten av ingredienserna och rör ihop allt till en smet. Klicka ut ca 20 kakor och platta ut dem ca ½ cm tjocka på en plåt med bakplåtspapper.
  3. Grädda kakorna mitt i ugnen i 15-17 minuter. Låt dem svalna på plåten.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.