Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Godiskaka med kokos

(4 kommentarer)  
  • Tid: 40 minuter
Skriv ut

Supergod kaka som är en kombination av brownie, knäck och kokostoppar. Blev bjuden en dag i stallet på denna kaka och blev frälst.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Vispa ägg och socker pösigt blanda ner kakao, vaniljsocker, vetemjöl och det smälta smöret som fått svalna.
  2. Grädda i smord långpanna 15-20 min i 200 grader.
  3. Under tiden blandar man ihop smör, socker, grädde, sirap och kokosflingor och låter det koka 4-5 minuter.
  4. Ta ur kakan ur ugnen och häll glasyren över och in i ugnen igen ca 10 minuter.
  5. Skär kakan när den svalnat.

Liknande recept

Kommentarer (4)

  • AnnaLenaN 4 juni 2009

    Det här är min absoluta favoritkaka. Brukar köpa den på Café Lilla Marie i stan. Nu kan jag göra den själv. Jag har dock minskat sockermängden med 1dl då jag tyckte den var lite i sötaste laget. Har även lagt in en bild.

  • godmat2008 14 september 2010

    helt ljuvligt god kaka! Passar ett godismonster som jag. En klar 5a.

  • gunillas_ 14 september 2011

    Hej. Låter som ett spännande recept...... Vilken storlek på långpannan brukar du använda?

  • gunillas_ 19 september 2011

    Hej. Nu har jag bakat din goda godiskaka! Det var min tur att baka till fredagsfikat på jobbet, ALLA tyckte att den var jättesmarrig...:) TACK.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.