Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fillimpa med aprikoser, nötter, russin

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 1 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

Oemotståndigt! Perfekt på en buffé, men gör mycket, alla kastar sig över detta bröd. Jättelätt att baka bara man har alla ingredienser hemma.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Smöra och mjöla en brödform. Blanda alla ingredienser i en bunke och häll över i formen. Klart! Grädda i 200 grader, 1timme. Brukar lägga över folie sista 30 min.
  2. Det går lika bra med yoghurt istället för fil. Linfrönen kan bytas ut mot psyllumfrön.
  3. Tips! Skiva upp och lägg i frysen, ta fram när du är sugen på något gott, istället för en kaka.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • Kristinfahl 1 september 2009

    Hej! Väntar inte på att Maria ska lämna recepten hon har hemma till er, utan skickar det så här. Lycka till och hälsa alla! Kristin

  • ankimarklund 10 oktober 2009

    Gott och saftigt bröd som sig lätt blev att man tog en till skiva. Bland det bästa bröd om man tycker om mörkt bröd & frukt.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.