Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Havrekakor med russin

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 20 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Enkla typiska kakor

Ingredienser

Instruktioner

  1. Smält smöret och blanda med havregrynen. Låt stå en liten stund. Blanda i sirap och socker.
  2. Blanda ihop mjöl, havregryn, bakpulver och russin. Blanda ihop allt och tillsätt vatten och degen inte går att forma.
  3. Forma till små bollar, lägg på en plåt och tryck till dem lite. Grädda i 10-15 min 200 grader

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • blabla12345 28 mars 2010

    enkelt och supersnabbt!

  • ethellundholm 18 februari 2012

    Jättegoda! Man får vara försiktiga så att man inte gräddar dem för länge. De smakar lätt bränt när det är russin i. Men OJ vad goda de var.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.