X

Kalas tårta recept

Laddar...
Din sökning gav 170 träffar

Gunillas kalastårta

En underbart god tårta med daim och noblesse-plattor. Ladda frysen med nötbottnarna och krossad daim för att kunna trolla fram tårtan närhelst man har lust.

Kalastårta

Kombinationen av mandel, bär och choklad är helt enkelt omöjlig att motstå.

Skrivet av Inaktiv-Medlem
för över 2 månader sedan
Läs recept


Chokladtårta

För den riktiga chokladälskaren. Ser kanske lite krångligt ur med fyllningen, men den lär man sig snart göra på en höft sådär på 5 minuter. Mycket mäktig, mycket god, mycket uppskattad av alla som g..Marängtårta med mockakräm

Denna tårta är ett måste på alla kalas och dop. Eftersom jag har 6 barnbarn mellan 4 månader och 20 år, så förstår ni att jag har bakat ett antal under åren. Senast den 5 april på mitt minsta barnbarn..Maräng Tårta

Super god! Min morbrors sambo gör alltid den här på deras barns födelsedagar och kalas! Perfekt till barnkalaset, så väl till andra kalas och fester. Lätt att göra! Receptet finns även i boken Skärg..


Varm smörgåstårta

Den här har varit en perfekt smörgåstårta till kalas med mat. Gott lätt lagat. Bra att kunna förbereda dagen innan. Alla som äter den har gillat den.


Världens godaste tårta

Det är nästan att göra sig själv en otjänst att bjuda på den här tårtan. Alla kommer att be dig om receptet och du kommer ständigt att bli ombedd att servera den på alla kommande kalas.Monsterbollar

Här kommer bollsläcktets värstingar..... Inför Halloween eller barnkalas. 7 jättebollar eller ca 10 något mindre. Mina barn gillar inte lakritsströssel så det blev choklad istället, annars är de h..


Jordgubbstårta

En riktigt fin hembakad sommartårta är något att stoltsera med på saft- och kaffekalaset. Med en hembakad tårtbotten når man också upp i en högre smakdivision än de färdigköpta. Tårtbottnar, eller..

Skrivet av Inaktiv-Medlem
för över 2 månader sedan
Läs recept