Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kalasgod matjestårta

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 45 minuter
Skriv ut

Den brukar ha strykande åtgång

Ingredienser

Instruktioner

Mixa kavringen, blanda med smält smör. Tryck ut blandningen i en springform. Tärna filéerna, hacka löken fint. Rör samman kesella, ägg, filéer, ishavsrom, lök, gräslök och dill. Smaka av med svartpeppar. Bred blandningen på botten och grädda i ugnen i 225 gr ca 20 min.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.