Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kalasgryta med korv

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

En god vardagsgryta!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka upp buljong, crème fraiche, soja, gelé och kryddor i en kastrull stor nog att rymma hela rätten. Låt koka ett par minuter. tillsätt redningspulver direkt i såsen och låt koka ½-1 minut under vispning. Ställ den åt sidan.
  2. Koka de oskalade lökarna nätt och jämnt mjuka i en kastrull för sig. Spola dem i kallt vatten och tag bort skalet.
  3. Skär korven i skivor och strimla skivorna. Lägg korv, smålök och väl avrunnen svamp i såskastrullen. Koka upp rätten igen och låt den småputtra i 5-10 min.
  4. Garnera med kryddgrönt om du vill. Jag tycker att kokta grönsaker och hemlagat potatismos är gott till.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.