Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Modifierad Lördagstårta

 
  • Serverar: 8 portioner
Skriv ut

Smörgåstårta

Ingredienser

Instruktioner

  1. Smöra bottnarna, blanda ihop ingredienser till fyllningarna och bred fyllning 1 på första botten. Täck med nästa botten. Bred fyllning 2 på denna. Tnäck med en botten till och bred fyllning 3 ovanpå. Var generös med fyllning, tårtan suger upp en hel del och kan bli torr om man snålar.
  2. Stoppa den fyllda tårtan i en plastpåse eller linda in den i gladpack och ställ i kylen minst 3 timmar, gärna över natten.
  3. Garnering: Bred majonnäs över hela tårtan och tryck fast gurkskivor och strimlad sallad runt om sidorna. Dekorera vackert med ägg, rostbiff, pastrami, tomater, persilja och rullade ostskivor, stick en oliv på tandpetare i osten.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.